.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ - Αυτή τη φορά θα δώση ο Χριστός μια Ευκαιρία...

Τα τελευταία χρόνια και ιδίως το τελευταίο διάστημα, βλέπουμε πολλούς «καλούς Χριστιανούς» να εναντιώνονται απέναντι στον Άγιο Παϊσιο με ευγενικό τρόπο, ώστε να μην γίνεται αντιληπτός άμεσα από τους ακροατές ή και τους τηλεθεατές αντίστοιχα, ο αιρετικός τους λόγος.
Δυστυχώς κάποιοι από δαύτους, έχουν εισχωρήσει και στους κόλπους της εκκλησίας , οπότε και παρασύρουν με τον ψευδή λόγο τους, μεγάλη μερίδα πιστών. 
Ελπίζω σύντομα η εκκλησία να πάρει θέση σε αυτό, αλλά ακόμη και αυτό να μην συμβεί, τα γεγονότα θα μιλήσουνε από μόνα τους.
Νιώθω λύπη και αηδία όταν από στόματα, δήθεν, τάχα «καλών χριστιανών», ακούω πως ο Άγιος Παϊσιος… 
Είτε, δεν προφήτευσε… 
Είτε, πολλές φορές, έπεσε ίδιος σε πλάνη, γιατί…, άνθρωπος ήταν, έκανε και λάθη, (όπως λένε)…
και το χειρότερο απ’ όλα…. 
Ότι για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων που τον επισκέπτονταν και του ζητούσαν λόγια παρηγοριάς για τον μέλλον του ελληνισμού, εκείνος, τους έλεγε ψέματα ή αστειευόταν μαζί τους, μόνο και μόνο για τους ηρεμήσει και να τους ξελαφρώσει από τα ερωτηματικά τους.
Και μέσα σε όλα αυτά τα εμετικά λόγια τους, εάν τα παρακολουθήσετε με προσοχή(σε διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν), θα διαπιστώσετε ότι δεν τον αποκαλούνε άγιο, ούτε και τώρα, μετά δηλαδή την επίσημη αγιοκατάταξή του. 
Τον αποκαλούνε απλά ΄΄γέροντα Παϊσιο΄΄.
Να είστε σίγουροι αδελφοί μου ότι, ΄΄ Λόγος Αγίου Παϊσίου, ίσον Λόγος θεού ΄΄
και ο Θεός κρατάει πάντα τον λόγο του!
Όλα θα γίνουν όπως ακριβώς τα είπε ο Άγιός μας!
Στο βίντεο υπάρχει μια συγκλονιστική μαρτυρία - απάντηση για όλους αυτούς, που έχουν διαφορετική άποψη για τα γεγονότα που έρχονται.
Για όλους αυτούς δηλαδή, που αρέσκονται να ρίχνουν λάσπη στο πρόσωπο του Αγίου μας, κατευθυνόμενοι από τα όποια αφεντικά τους.

ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΕΝ ΟΨΕΙ


«Γέροντα, σ’ αυτά τα δύσκολα χρόνια θα
επέμβη ο Χριστός;»
«Ναι αυτήν την φορά θα δώση ο Χριστός μια ευκαιρία….
ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ




πηγή: ΑΓΙΟΤΟΚΟΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ