.

.

Δός μας,

Τίμιε Πρόδρομε, φωνή συ που υπήρξες η φωνή του Λόγου. Δος μας την αυγή εσύ που είσαι το λυχνάρι του θεϊκού φωτός. Βάλε σήμερα τα λόγια μας σε σωστό δρόμο, εσύ που υπήρξες ο Πρόδρομος του Θεού Λόγου. Δεν θέλουμε να σε εγκωμιάσουμε με τα δικά μας λόγια, επειδή τα λόγια μας δεν έχουν μεγαλοπρέπεια και τιμή. Όσοι θα θελήσουν να σε στεφανώσουν με τα εγκώμιά τους, ασφαλώς θα πετύχουν κάτι πολύ πιό μικρό από την αξία σου. Λοιπόν να σιγήσω και να μη προσπαθήσω να διακηρύξω την ευγνωμοσύνη μου και τον θαυμασμό μου, επειδή υπάρχει ο κίνδυνος να μη πετύχω ένα εγκώμιο, άξιο του προσώπου σου;

Εκείνος όμως που θα σιωπήσει, πηγαίνει με τη μερίδα των αχαρίστων, γιατί δεν προσπαθεί με όλη του τη δύναμη να εγκωμιάσει τον ευεργέτη του. Γι’ αυτό, όλο και πιό πολύ σου ζητάμε να συμμαχήσεις μαζί μας και σε παρακαλούμε να ελευθερώσεις τη γλώσσα μας από την αδυναμία, που την κρατάει δεμένη, όπως και τότε κατάργησες, με τη σύλληψη και γέννησή σου, τη σιωπή του πατέρα σου του Ζαχαρία.

Άγιος Σωφρόνιος Ιεροσολύμων

Έκκληση των παγκοσμιοποιητών για παγκόσμιο κοινοβούλιο



Ποιοι Έλληνες βουλευτές υπογράφουν

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

1.500 βουλευτές από περισσότερες από 120 χώρες ζητούν επίσημα την δημιουργία παγκόσμιου κοινοβουλίου υπογράφοντας έκκληση για την άμεση πραγμάτωση του σχεδίου!
Τα Ηνωμένα Έθνη ιδρύθηκαν επίσημα στις 24 Οκτωβρίου 1945, όταν ο Καταστατικός τους Χάρτης επικυρώθηκε από την πλειοψηφία των 51 ιδρυτικών Κρατών Μελών. Η ημέρα αυτή εορτάζεται κάθε χρόνο σε όλο τον κόσμο ως Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.

Σκοπός των Ηνωμένων Εθνών είναι να ενώσουν όλα τα έθνη του κόσμου ώστε να εργαστούν για την δημιουργία μιας παγκόσμιας κυβέρνησης για την «ειρήνη και την ανάπτυξη, με βάση τις αρχές της δικαιοσύνης, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ευημερίας όλων των ανθρώπων», όπως μας λένε.
Τα Ηνωμένα Έθνη έχουν 192 μέλη που συνεδριάζουν στη Γενική Συνέλευση, η οποία μοιάζει με ένα παγκόσμιο κοινοβούλιο αλλά δεν είναι ακόμα.
Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει καθώς όλα δείχνουν πως βρίσκεται προ των πυλών η παγκόσμια κυβέρνηση των πολιτικών, η οποία και θα δώσει έπειτα την θέση της στον έναν παγκόσμιο ηγέτη.
Για όσους δεν γνωρίζουν υπάρχει η διεθνής «εκστρατεία» για παγκόσμιο Κοινοβούλιο στα Ηνωμένα Έθνη με τα αρχικά UNPA (United Nations Parliamentary Assembly). Πλέον η εν λόγω προοπτική έχει την στήριξη 1.500 πρώην και νυν βουλευτών χωρών του πλανήτη και περισσότερων από 120 κρατών.
Η… έκκληση για παγκόσμιο κοινοβούλιο των Ηνωμένων Εθνών, η οποία έχει υπογραφεί από βουλευτές, ζητά «δημοκρατική συνεργασία και αντιπροσώπευση σταδιακά και σε παγκόσμιο επίπεδο»! Στα «δημοκρατικά» πλαίσια μάλιστα οι βουλευτές κάνουν λόγο για «ανάγκη συμμετοχής των παγκόσμιων πληθυσμών στην δραστηριότητα του Ο.Η.Ε.»
Έτσι όπως οι πληθυσμοί... συμμετέχουν στην δραστηριότητα των χωρών τους ή στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Το όλον θέμα αποτελεί, όπως καταλαβαίνετε, μια κοροϊδία και μοναδικός στόχος είναι η περαιτέρω συγχώνευση των κρατών ή των τραστ κρατών σε ένα κυβερνητικό κέντρο, το οποίο θα δώσει την θέση του στον παγκόσμιο ηγέτη με τον κοινοβουλευτισμό να μετατρέπεται σε αριστερόστροφη δικτατορία.
Όλα γίνονται σταδιακά, όπως το ποντίκι ροκανίζει ένα σκοινί.
«Η έκκληση (για παγκόσμιο κοινοβούλιο) είναι ένα σημαντικό λιθαράκι», ανέφερε ο συντονιστής της «εκστρατείας», Andreas Bummel.
«Το γεγονός πως ένας τόσο μεγάλος αριθμός βουλευτών από όλες τις περιοχές του κόσμου στηρίζει την ιδέα ενός παγκόσμιου κοινοβουλίου δείχνει πως ήρθε η ώρα, τα Ηνωμένα Έθνη να ασχοληθούν σοβαρά με αυτό το σχέδιο», τόνισε ο ίδιος.
Σε αυτούς που έχουν υπογράψει την έκκληση για παγκόσμιο κοινοβούλιο ανήκουν ο πρόεδρος του παναφρικανικού κοινοβουλίου, Roger Nkodo Dang από το Καμερούν, σημαντικοί κοινοβουλευτικοί αντιπρόσωποι από όλον τον κόσμο αλλά και την Ευρώπη, όπως ο Γερμανός ΥΠΕΞ, Sigmar Gabriel, το μέλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για ψηφιακή οικονομία και κοινωνία, Mariya Gabriel από την Βουλγαρία, ο Πρόεδρος της Ιρλανδίας, Michael D. Higgins, η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Federica Mogherini, ο πολυπολιτισμικός Πρόεδρος του Καναδά, Justin Trudeau, κ.α.
Από την Ελλάδα υπέγραψαν ο Γιάννης Δραγασάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ο Γιάννης Μανιάτης του ΠΑΣΟΚ και ο Δημήτρης Παπαδημούλης του ΣΥΡΙΖΑ. Τους περισσότερους βουλευτές έχει η Γερμανία και ακολουθεί ο Καναδάς.
ΕΔΩ όλη η λίστα!
Στην αρχή συνένωσαν τις χώρες σε τραστ και τώρα πλησιάζει η ώρα για παγκόσμια συγχώνευση των κοινοβουλίων σε ένα, το οποίο και θα αποφασίζει για τις τύχες των λαών μέχρι να καταργηθεί και αυτό από τον έναν ηγέτη. Ο καιρός είναι πολύ πιο κοντά από όσο φαντάζεστε!